четвртак, 1. јануар 2015.

Ново лето Господње - нове борбе, и нове победе!

Саборци, и браћо, као и симпатизери нашег покрета, српски национални четници пребродили су тешку календарску годину. Од оснивања, па преко организовања, штампања билтена, и рада у нашем пропагандном сектору, разбили смо илузију о четништву и српским четницима. Формирање наших редова, и наш пропагандни рад, бацили смо рукавицу у лице свим квази-четничким покретима, и равногорским заблудама. Успели смо да створимо покрет националних четника, а највећи узори били су нам четници и војводе Недићеве Србије, и Косте Пећанца. 

Сведоци смо и једне бурне године за нама. Терор и репресија Система над српским родољубима ове године били су најјачи. Подмукло и зло, српски душмани у сарадњи са режимом Александра Вучића, извршили су низ антисрпских акција на све оне које сматрају највећим противницима, а то је данас сваки Србин који српски мисли, дела, и збори. Имајући у виду колика се хистерија дигла због летака Србске Акције, долазимо до закључка да се Систем највише боји управо развијања националне свести код Срба. Свестан Србин није добар слуга, уствари није никакав слуга, нити икад слуга и роб може бити - управо због тога што је СВЕСТАН онога шта је, коме припада, и за шта живи. То је разлог због кога су режим и његови пулени вршили хајке на српске националисте! Унаточ свему, ми, српски национални четници стали смо раме уз раме са Србском Акцијом. На Легету смо одржали заједнички марш, где су се наша четничка знамења вијорила уз барјаке Србске Акције, и других европских покрета националног препорода. 

Друга, јако битна ствар јесте наш приступ, и однос међу саборцима, као и начин живота свакога ко у наше редове ступи, а то не може свако, никако. Поред масе псеудо-националистичких покрета у Србији, који - нити имају политички програм, нити имају јасан став, те једни на друге личе, само их грбови и симболи деле, омладинци мркоњићи су се држали става: спорт - здравље - четништво. Док се на Равној Гори алкохолисана маса излежавала у јарку, националним четницима је испод сваке части да блудниче са циганкама и нашим, српским, на жалост велику, нискоморалним протувама женског пола, те смо своје активности усмерили на што јачу пропаганду, оснивање блога, као и на уличном активизму, и буђењу националне свести код младих Срба. Наш подвиг јесте управо у томе да истрајемо у својој причи и акцији. Да се боримо свим силама, с вером у Бога, и са Часним Крстом уза се, са молитвом на уснама, и бојним покличом грла јуначкога, за слободу и част своје Отаџбине. Национална револуција је наш циљ. Разбили смо комуно-демократску представу о српским четницима, и полако, из дана у дан, својим делањем и трудом, ми мењамо свест и менталитет овог века, и овог учмалог, дегенерисаног, мултукултуралног друштва. 

С вером у Бога, уз сећања на подвиге наших Старих, новим летом Господњим крећемо у нове битке, и нове победе! 

СЛОБОДА ИЛИ СМРТ!

Нема коментара:

Постави коментар